1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Anne Müzesi’ni Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Anne Müzesi’ni Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’nin ilk Anne Müzesi’ni ziyaret etti. Teması annelik olan pek çok sanat eserinin bulunduğu müzeyi gezen Bakan Göktaş, müzedeki sanatsal çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müze Kurucusu ile Buluşma

Bakan Göktaş’ı ziyaretinde müzenin kurucusu Şermin Yaşar karşıladı. Göktaş, Yaşar’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek, müzeyi gezmeye başladı. Birbirinden değerli sanat eserlerini inceleyen Bakan Göktaş, müzedeki annelik ve çocuk temalı eserleri yakından inceledi.

Geçmişten Günümüze Annelik

Müzede, geçmişten bugüne annelerin kullandığı eşyalar ve anneliği simgeleyen objeler yer alıyor. Bakan Göktaş, Mustafa Kemal Atatürk’ün bebeklik eşyaları ve Zübeyde Hanım’ın seccadesi gibi tarihi parçaları inceledi.

Duygusal Anlar ve Tebrikler

Duygusal Anlar ve Tebrikler

Bakan Göktaş, müze ziyareti sırasında duygusal anlar yaşadığını belirtti. Müze kurucusu Şermin Yaşar’ı tebrik eden Göktaş, annenin kutsallığının ve tarihinin güzel bir şekilde vurgulandığını ifade etti. Ayrıca, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere tüm annelerin gününü kutladı.

Gazzeli Anneler ve Duygular

Göktaş, Anneler Günü vesilesiyle Gazzeli anneleri ve savaş altındaki anneleri de unutmadı. Tüm annelerin duygularını anlayışla karşıladığını ve bu özel günlerini kutladığını belirtti. Müze ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şermin Yaşar da Bakan Göktaş’ın ziyaretinden gurur duyduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Anne Müzesi’ni Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir