Erkunt Traktör, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Katılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fonksiyonel ve modern modelleriyle dikkat çeken Erkunt Traktör, 4-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda çiftçilerle buluşacak. Yıllardır çiftçilerin nabzını tutarak, onların ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirmeye devam ettiklerini belirten Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan, M Serisi traktörlerin özellikle meyvecilerden ilgi gördüğünü söyledi.

İnovatif Ürünler ve Bursalı Çiftçiler

İnovatif Ürünler ve Bursalı Çiftçiler

Tolga Saylan, 14 yıl önce bahçelerde kullanılmak üzere M Serisi traktörleri tasarladıklarını ve bu traktörlerin meyve yetiştiricileri tarafından büyük beğeni topladığını belirtti. Saylan, Erkunt Traktör’ün AR-GE ekibinin Bursalı çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik ürün geliştirmede önemli bir rol oynadığını vurguladı. Özellikle bahçe tarımı için ergonomik ve ekonomik çözümler sunan traktörlerin çiftçilerin verimliliğini artırdığını ifade etti.

Fuara Özel Traktörler

Bursalı çiftçileri düşünerek fuara özel olarak ürettikleri traktörlerle ziyaretçilerin karşısına çıkacaklarını belirten CEO Tolga Saylan, “Meyveci ailesinin en yeni üyesi Kıymet 95 Meyveci Lüks’ü geliştirdik. Ayrıca, tarla segmenti için özel olarak tasarladığımız Nimet 70 Meyveci CRD modelimizi de sergileyeceğiz. Bu modellerimize ek olarak, toprak işleme makinaları üretiminde uzman olan Hisarlar markamızın ürünlerini de ziyaretçilerimizle buluşturacağız” dedi.

  • Kıymet 95 Meyveci Lüks: Bahçeler için özel olarak tasarlanmış, Powershift vites seçeneği bulunan traktör.
  • Nimet 70 Meyveci CRD: Çevreye saygılı, yerli üretim motor ile donatılmış, emisyon seviyesi yüksek performanslı traktör.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erkunt Traktör, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Katılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir