Sağlık Emek ve Meslek Örgütlerinden Çağrı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık emek ve meslek örgütlerinin temsilcileri, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüşme taleplerini içeren dilekçeyi Sağlık Bakanlığı’na sundu. Taleplerinde şiddetin önlenmesi için işbirliği çağrısında bulundular.

Sağlıkta Şiddet Raporu

Sağlıkta şiddetin artması nedeniyle TTB Genel Sekreteri Vedat Bulut, TDB Genel Başkanı A.Tarık İşmen ve diğer meslek örgütleri temsilcileri bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması düzenledi. Şiddetin son bulması ve çözüm bulunması için çağrıda bulunuldu.

Sağlık Emek ve Meslek Örgütlerinin Talepleri

Sağlık emek ve meslek örgütleri tarafından hazırlanan dilekçede, sağlıkta şiddetin önlenmesi için yapılması gerekenler ve idari düzenlemeler hakkında detaylı bilgiler yer almakta. Randevu talebi Bakanlığa iletilerek işbirliği talep edilmiştir.

Sağlıkta Şiddetin Toplumsal Etkileri

Şiddetin artışıyla birlikte sağlık çalışanlarının can güvenliği tehlikeye girmekte ve sağlık hizmetlerine erişim zorlaşmaktadır. Toplumun şiddet algısının normalleşmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalınmıştır. Sağlık emekçilerinin yaşadığı şiddetin toplumsal ve bireysel etkileri üzerine detaylı değerlendirmeler yapılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık Emek ve Meslek Örgütlerinden Çağrı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir