1. Haberler
  2. Gündem
  3. 8 Mart Kadınlar Günü Kutlamaları ve Hediye Önerileri

8 Mart Kadınlar Günü Kutlamaları ve Hediye Önerileri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları

Birleşmiş Milletler tarafından tanınan ulusal bir gün olan 8 Mart, ülkemizde de 1921 yılında kutlanmaya başlamıştır. İstikrarlı ve resmi olarak kutlanması daha yakın bir tarihe dayanmaktadır ancak oldukça benimsenmiştir. İş yerleri, aileler, eğitim kurumları bu güne özel etkinlikler düzenlemektedir.

8 Mart Hediye Önerileri

Bizler de ailemizdeki ve çevremizdeki kadınların 8 Mart’ını elimizden geldiğince özenli bir şekilde kutlamaya devam etmekteyiz. Kimileri için nazik tebrikler ve çiçeklerle kimileri için ise gerçekten özel hissettirmesini istediğimiz sürprizlerle. Kadınların pek çoğu yapıları gereği daha duygusal ve hassas olurlar bu sebeple, onlara yapacağımız küçük jestler bile çok mutlu olmalarını sağlar.

Ancak siz ablanız, anneniz, karınız ya da sevgilinizin, kız arkadaşınızın bu günü diğer günlere nazaran çok daha özel geçirmesini, 8 Mart ruhunu tam manasıyla hissetmelerini istiyor olabilirsiniz. Haklısınız da! O halde gelin, birlikte benzersiz mutluluklar yaratan bodo dünyasına ilk adımı atalım!

Bodo, tarzı gibi alışveriş deneyiminde de pek çok yenilik sağlıyor. Örneğin, burada herhangi bir hediyeye karar verememeniz durumunda bile paketi alıcıya gönderebilirsiniz. İçerisinde arasında kararsız kaldığınız seçeneklerin yer aldığı pakete, yalnızca tek deneyim ücreti ödersiniz. Alıcı her kim ise aralarından kendisi için en uygun seçimi yapabilir.

  • Heyecan verici aktivitelerden hoşlanan kız arkadaşınıza, yaşamına büyük bir renk katacak ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’.
  • Annenize, çok özlediğini bildiğiniz ‘’Geleneksel Türk Hamamı’’ deneyimi.
  • Kızınıza ilk 8 Mart hediyesi, ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’’.
  • Sevgilinize, onun kadar renkli ve tatlı bir deneyim, ‘’Macaron Yapım Dersi’’.
  • Korku filmlerini çok seven eşinizi gerçek gerilime davet edin, ‘’İki Kişi için Korku Oda Oyunu’’.
  • Sakinlik arıyorsa, ‘’Stand Up Paddle Turu’’ terapi gibi gelecek.

Hemen bodo fırsatlarıyla tanışmak için kategorileri incelemeye başlayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8 Mart Kadınlar Günü Kutlamaları ve Hediye Önerileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir