1. Haberler
  2. Gündem
  3. Abdi İbrahim’in Sosyal İnovasyon Hamlesi: Doz Programı

Abdi İbrahim’in Sosyal İnovasyon Hamlesi: Doz Programı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlaç sektöründe 110 yılı aşkın deneyimle faaliyet gösteren Abdi İbrahim, sağlıkta sosyal inovasyon programını genişleterek “Doz” adıyla yepyeni bir program kimliği oluşturdu. Bu programla sağlık alanında sosyal girişimcilere destek verilecek.

Doz Programının Hedefleri ve Kapsamı

Abdi İbrahim’in Doz Programı, halk sağlığı, araştırma-geliştirme, dezavantajlı grupların dahil edilmesi ve sürdürülebilirlik çözümleri gibi konuları içeren geniş bir alanda sosyal fayda odaklı projelere destek sağlayacak. Program, Impact Hub İstanbul ve Mikado Danışmanlık iş birliğiyle yürütülecek.

Erken Aşama ve İleri Aşama Destekleri

Doz Programı, sağlık sektöründe yenilikçi çözümler geliştiren girişimlere erken ve ileri aşama olmak üzere destek sunacak. Erken aşama girişimciler için özelleştirilmiş eğitimler ve 70.000 TL’lik tohum desteği sağlanırken, ileri aşama kategorisinde etki yatırımları öne çıkarılacak.

Abdi İbrahim’in Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörü Dr. Oğuzcan Bülbül, Doz Programıyla sağlık alanındaki girişimcilik ekosistemine güçlü bir katkı yapmayı hedeflediklerini belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Abdi İbrahim’in Sosyal İnovasyon Hamlesi: Doz Programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir