Ankara Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Açılışın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, hastaneyi gezerek incelemelerde bulundular. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 691 yoğun bakım yatağı dahil olmak üzere 4 binden fazla yatak kapasitesi, bin polikliniği, 125 ameliyathanesi ve geniş alanıyla sağlık devrimlerinin önemli bir simgesi olduğunu belirtti. Açılış konuşmasında, şehir hastanelerinin Türkiye’nin sağlık altyapısını güçlendirdiğini vurguladı.

Bakan Koca’nın Açılış Konuşması

Bakan Koca'nın Açılış Konuşması

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin 8 hastaneden oluştuğunu ve toplamda 1000 poliklinik, 125 ameliyathane ve 4050 yatak kapasitesine sahip olduğunu açıkladı. Bakan Koca, Türkiye genelinde 20 şehir hastanesinin hizmete girdiğini ve 13 hastanenin yapımının devam ettiğini belirtti. Şehir hastanelerinin Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanında önemli birer merkez olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Koca’nın yanı sıra törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir