AVM Güvenliği ve İntihar Önlemleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alışveriş merkezlerindeki intihar ve yaralama olaylarında artış, güvenlik önlemlerinin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini vurguluyor. AVM’lerde alınacak önlemler ve güvenlik tedbirlerine işaret eden uzmanlar, özellikle yüksek boşluklara sahip alanlarda daha sıkı kontrollerin yapılması gerektiğini belirtiyor.

AVM’lerdeki Artan İntihar Vakaları

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan, alışveriş merkezlerindeki son dönemde artan intihar vakalarına dikkat çekiyor. Dünya genelinde AVM’lerdeki intihar vakalarının endişe verici bir şekilde arttığını belirten Uçan, bu tür vakalarda alınması gereken önlemlerin hayati önem taşıdığını vurguluyor.

Önlem Alınması Gereken Atrium Tipi AVM’ler

Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan, özellikle Atrium tipi açık alanlara sahip AVM’ler için ek güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini belirtiyor. “Boşluğa her kat hizasından ağlar çekmek gerektiği” önerisinde bulunan Uçan, bu tür alanlarda korkuluk yükseltmeleri ve ek güvenlik kontrollerinin önemli olduğunu ifade ediyor.

AVM’lerde alınması gereken önlemler arasında daha fazla güvenlik görevlisi istihdamı, genç ziyaretçilere yönelik sıkı kısıtlamalar, bankaların ve kanepelerin kaldırılması gibi adımların da dünya genelinde uygulandığını belirten Uçan, AVM’lerdeki güvenlik önlemlerinin sürekli olarak gözden geçirilmesi gerektiğini vurguluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AVM Güvenliği ve İntihar Önlemleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir