1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çiğli ve Menemen: Yatırımcıların Gözdesi

Çiğli ve Menemen: Yatırımcıların Gözdesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır gayrimenkul ve yapı malzemeleri sektöründe hizmet veren Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde faaliyet göstermeye başladı. Karaduman, Çiğli ve Menemen’in yatırımcılar için cazip hale geldiğini belirtti. Bölgenin, İzmir için stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Karaduman, kentin kuzeye doğru genişlediğini ve birçok inşaat firmasının bu bölgeyi tercih ettiğini ifade etti. Çiğli’nin, çevre yolu bağlantısı, İzban ve Çiğli tramvay projesinin ulaşım avantajlarıyla dikkat çektiğini söyledi. Bölgenin, sanayi bölgeleri, üniversiteler, okullar, hastaneler ve sahil bölgelerine yakınlığının da tercih sebepleri arasında olduğunu belirtti.

İlgi Odağı: Sağlam Zeminli Projeler ve Siteler

İlgi Odağı: Sağlam Zeminli Projeler ve Siteler

Karaduman’a göre, pandemi ve deprem sonrasında konut talepleri değişmeye başladı. Sağlam zeminli ve yeşil alanlara sahip sitelerin daha fazla ilgi gördüğünü belirtti. Özellikle çocuklu ailelerin bu tür projeleri tercih ettiğini ifade eden Karaduman, modern ve sosyal olanaklara sahip sitelerin hem oturumcular hem de yatırımcılar tarafından tercih edildiğini dile getirdi.

Büyüme Trendi: GHO’nun İstikrarı

GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, şirketin yurt genelinde büyümeye devam ettiğini belirtti. Yalaza, ofisler arasındaki koordinasyonun sıkı bir şekilde sağlandığını ve portföy paylaşımıyla geniş bir hizmet ağı oluşturulduğunu ifade etti. Şirketin 2023 yılında da sektördeki büyümesini sürdüreceğini, tüm ofisler arasındaki sinerjinin artırılmasını hedeflediğini söyledi.

Gelecek: Sektörel İvme ve Fırsatlar

Yalaza, sektördeki ivmenin artırılması için uygun koşullu konut kredilerinin genişletilmesi ve ikinci el daireler için de uygulanmasının önemli olduğunu belirtti. Şirket olarak her ofisin kazançlı çıkabileceği bir iş modelini benimsediklerini ve sektördeki gelişmelere uyum sağlayarak büyümeye devam edeceklerini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiğli ve Menemen: Yatırımcıların Gözdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir