1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deniz Futbol Kulübü Şampiyonluk Yolunda İlerliyor

Deniz Futbol Kulübü Şampiyonluk Yolunda İlerliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1999 yılında Karşıyaka’da kurulan Deniz Futbol Kulübü, Siyah Beyaz 1994 Kulübü ile oynadığı maçta 2-0’lık skorla şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Bornova Stadı’nda gerçekleştirilen mücadelede ter dökerek galibiyet elde eden takım, Antrenör Hakan Yıldız önderliğinde moral ve motivasyonunu yükseltti.

Yıllardır genç yetenekleri profesyonel liglere taşımak için çalışmalarını sürdüren Deniz Futbol Kulübü, U11, U12, U13, U14 ve U15 yaş gruplarına yönelik faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. U14 takımının Karşıyaka grubundan finallere kalması sevincini yaşayan ekip, bu başarıda emeği geçen sporcuların yanı sıra takım sponsoru Yıldızoğulları Makina firmasına da teşekkür etti.

Antrenör Hakan Yıldız, spor ahlakına sahip sağlıklı bir genç nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, takıma katılacak yeni sporcularla birlikte daha büyük başarılara imza atmayı arzuladıklarını belirtti. Deniz Futbol Kulübü, geleceğin yıldızlarını yetiştirmek adına çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz Futbol Kulübü Şampiyonluk Yolunda İlerliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir