1. Haberler
  2. Gündem
  3. Doktorlardan Toplu İstifa Olayı

Doktorlardan Toplu İstifa Olayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu ve üniversite hastanelerinde görevli doktorlar, haklarını alamadıklarını ve korunmadıklarını dile getirerek tek tek istifa etmeye başladılar. Twitter’da doktorlar istifa dilekçelerini paylaşırken, bir hekim “Toplu istifa edelim” çağrısında bulundu.

Doktor İstifaları ve Örnek İstifa Dilekçesi

Doktor İstifaları ve Örnek İstifa Dilekçesi

Zor şartlar altında çalışan hekimler, kamu hastanelerinden tek tek istifa ederken Dr. Özkan Yükselmiş, “Bizi koruyamadınız, hastanelere metal direktörü veremediniz, performans sistemi altında bizi köle yaptınız.” diyerek isyan etti. Yükselmiş, “Eğer tamam derseniz, eğer çevrenizdeki arkadaşlarınızı ikna ederseniz, bağlı bulunduğunuz sendikalarda bu yaptırımı zorlarsanız, ben ilk istifa dilekçesini yazmaya bile hazırım.” şeklinde konuştu.

Yükselmiş ayrıca, “Gelin hep birlikte istifa dilekçesi verelim. Sonu emin olun çok güzel olur. 10 bin 15 bin doktorun istifa dilekçesini işleme bile koyamazlar da, koysalar bile sonu çok güzel olur.” diyerek diğer doktor arkadaşlarına da çağrıda bulundu.

  • Doktorların istifa sürecinde maaş iyileştirmeleri ve çalışma koşullarındaki adaletsizliklerin gündeme getirilmesi bekleniyor.
  • Toplu istifa çağrıları, sağlık sektöründeki sorunların ve doktorların yaşadığı sıkıntıların vurgulanmasına neden oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doktorlardan Toplu İstifa Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir