1. Haberler
  2. Gündem
  3. Egemot H2K Racing Team Zaferi

Egemot H2K Racing Team Zaferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 AVIS Türkiye Pist Şampiyonası 1. Ayak yarışlarında, Egemot H2K Racing Team büyük bir başarıya imza attı. Takım, Azizhan Kaya ve Ömer Şamlı ile zirveyi bırakmadı. Berkay Akça da podyuma çıkarak takımın başarısını perçinledi. TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen yarışlarda İzmirli H2K Racing Team 3 pilotla mücadele etti. İlk yarışı Azizhan Kaya’nın birinciliğiyle tamamladılar.

İkinci günün yarışında Ömer Şamlı zirveyi alırken, Berkay Akça da 3. sırada finiş gördü. Takımın kaptan pilotları Kamil Çat ve H. Hazal Edremitlioğlu, Azizhan Kaya’nın birinciliğinin takım için önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, Ömer Şamlı’nın zirveyi paylaşması ve Berkay Akça’nın başarılı performansı takım için gurur vericiydi.

Kaya ve Şamlı’dan bir ilk! Kaptan pilotlar, genç yeteneklerin takıma büyük katkı sağladığını ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı. Takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Çat ve Edremitlioğlu, yeni pilotların adaptasyonunun başarılı olduğunu ifade etti.

İzmir’de Devam Ediyor

İzmir'de Devam Ediyor

2. Ayak yarışları 5-6 Ağustos’ta İzmir’de gerçekleşecek. H2K Racing Team, geçen yıl kaçan şampiyonluğu bu sezon kazanmayı hedefliyor. Kaptan pilotlar, takımın her geçen gün geliştiğini ve şampiyonluk için iddialı olduklarını belirtti. İzmir’de gerçekleşecek yarışlara tüm motor sporları severleri davet ettiler.

  • Kaynak: BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Egemot H2K Racing Team Zaferi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir