Fransa’da Elektrikli Araç Kiralama Devrimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’nın Elektrikli Araç Kiralama Devrimi

Fransa’da Ekim 2022’de duyurulan sosyal kiralama programı, Ekim 2023’te detaylarıyla netleşti. Bu devrim niteliğindeki proje, başlangıçta aylık 100 Euro olan kira bedelini otomobil üreticilerinin çabalarıyla daha da düşürerek hayata geçirdi.

1 Ocak itibariyle başlayacak bu programdan yararlanmak için Fransa’da ikamet etme, yıllık gelirin 15.400 Euro’nun altında olması, yılda 8.000 km veya daha fazla seyahat etme, ve iş yerinden en az 15 km uzakta ikamet etme şartları aranacak.

“Peşinatsız 3 Yıl Fırsatı!”

Programa dahil olanlar, hiçbir peşinat ödemeden 3 yıllık kira sözleşmesi imzalayabilecek ve sözleşme sonunda istedikleri aracı alma opsiyonuna sahip olacaklar.

Program sadece Fransa ve Avrupa’da üretilen elektrikli araçları kapsayacak, 2024’te en az 20 bin teslimat hedeflenirken, Çin’de üretilen araçlar programa dahil edilmeyecek.

Programa Dahil Elektrikli Araçlar ve Fiyatları

  • Yeni Renault Twingo E-Tech
  • Renault 5 E-Tech
  • VW ID.2

Belirtilen modellerin programa dahil olacağı ve fiyatlarının detaylarının aşağıdaki tabloda yer alacağı aktarıldı. Bu elektrikli araç kiralamada öne çıkan fırsatlarla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

(BSHA – Bilim Sağlık ve Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fransa’da Elektrikli Araç Kiralama Devrimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir