1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: İstanbul’da Silahlı Organize Suç Örgütü Elebaşı Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: İstanbul’da Silahlı Organize Suç Örgütü Elebaşı Yakalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Açıklama Yaptı

İstanbul – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İngiltere’nin Kuzey Doğu bölgesinde uyuşturucu madde ticareti yapan “Silahlı Organize Suç Örgütü” elebaşı Shaun MONAGHAN’ın İstanbul’da gerçekleştirilen “KAFES-16” operasyonuyla yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, uluslararası ve ulusal suç örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Operasyon Detayları

Yakalanan Elebaşının Profili: Shaun MONAGHAN, İnterpol tarafından hakkında Kırmızı Bülten çıkarılan ve silahlı organize suç örgütünün başında bulunan bir isimdir. İngiltere’de uyuşturucu madde dağıtımı, yasadışı silah ticareti, silahlı yaralama, tehdit ve soygun gibi suçları işlemiştir.

Operasyon Anı: Shaun MONAGHAN’ın İstanbul Fatih’te bulunduğu tespit edilmiş ve kısa sürede gerçekleştirilen KAFES-16 operasyonuyla yakalanmıştır.

Yakalanan Elebaşının Gözaltına Alınması

Polis Teşekkürü: Operasyonu gerçekleştiren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri ekipleri, başarılı operasyonlarıyla övgüyü hak etmiştir. Bakan Yerlikaya, polisleri tebrik ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu belirtmiştir.

Adli Süreç: Shaun MONAGHAN, ülkemize giriş yaptıktan kısa bir süre sonra yakalanmış ve adalete teslim edilmiştir. İçişleri Bakanı, ülkenin organize suç örgütlerinden temizlenmesi için kararlı bir şekilde çalışacaklarını vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: İstanbul’da Silahlı Organize Suç Örgütü Elebaşı Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir