İntörn Doktor Maaşlarına Zam Yapılacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tıp ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıf öğrencilerinin maaşlarında artış yapılacağını duyurdu. Öğrencilerin maaşlarında iyileştirme yapılması kararıyla ilgili müjdeyi veren Erdoğan, tıp ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıfta okuyan öğrencilerin emeğinin karşılığını alması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan: “Tıp ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz, kurum personeli gibi çalışarak hastalara hizmet veriyorlar. Hekim adayı öğrencilerimizin emeklerini ve motivasyonlarını artırmak amacıyla maaşlarında iyileştirme yapma kararı aldık. Bu iyileştirme kapsamında öğrencilere asgari ücretin üçte biri kadar ödeme yapılacak. Bu düzenlemeyle öğrencilerimize hak ettikleri destek sağlanacak.”

Erdoğan’ın açıklamalarına göre, tıp ve diş hekimliği fakültelerinde intörn olarak görev yapan öğrencilerin maaşlarında yapılacak artış, asgari ücret tutarına denk gelecek şekilde düzenlenecek. Bu adımın öğrencilere ve sağlık sektörüne olumlu yansıması bekleniyor.

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İntörn Doktor Maaşlarına Zam Yapılacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir