1. Haberler
  2. Gündem
  3. İşyeri Hekimliği ve Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Toplantısı

İşyeri Hekimliği ve Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşyeri Hekimliği ve Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB)

İstanbul Tabip Odası (İTO) İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyonu, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) konusu detaylı bir şekilde ele alındı. Komisyonumuzu temsilen Dr. Celal Mestçioğlu’nun OSGB konusunda görevine devam etmesi kararı alındı. Ayrıca, diğer emek meslek örgütleriyle yapılacak sempozyum hazırlıkları ve katkıları hakkında görüşmeler yapıldı.

Pandemi ve İşçi Sağlığı

Geçmiş yıllarda düzenlenen aylık eğitim seminerleri, pandemi nedeniyle son iki yıldır zoom üzerinden gerçekleştirildi. Toplantıda, pandemi sürecinde işçi sağlığı, işyerlerindeki sorunlar ve alınması gereken önlemler üzerine detaylı bir tartışma yapıldı. Yüz yüze eğitimlere Ekim ayından itibaren başlanması ve konulara göre hem online hem de yüz yüze eğitimlerin devam etmesi kararlaştırıldı. Ayrıca, yeni dönemde belirlenen komisyon yürütme ekibi ve toplantı düzeni hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Komisyon Yürütme Ekibi: Dr. Nazmi Algan, Dr. Levent Uygur, Dr. Mustafa Tamyürek, Dr. Celal Mestçioğlu

Toplantı Düzeni: Her ayın ikinci Salı günü yüz yüze toplanılacak ve her ayın dördüncü Perşembe günü eğitim günü olarak belirlendi.

İstanbul Tabip Odası İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyonu olarak, gelecek toplantılarda daha fazla meslektaşlarımızı aramızda görmek ve işbirliği yapmak istiyoruz. Tüm üyelerimizin katılımıyla daha verimli bir dönem geçireceğimize inanıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşyeri Hekimliği ve Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Toplantısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir