1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop Görevinden Ayrıldı

İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop Görevinden Ayrıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılından bu yana İzmir İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop, Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü olarak atanması üzerine görevinden ayrıldığını açıkladı. Öztop, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından alkışlarla uğurlandı.

Veda Töreninde Duygusal Anlar

Veda Töreninde Duygusal Anlar

Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop, kendisine sürpriz olarak düzenlenen veda töreninde duygusal anlar yaşadı. Törene katılan Öztop, “Acısıyla tatlısıyla İzmir’de 3,5 yıla yakın bir çalışma süreci geçirdik. Benim için güzel bir deneyim oldu.” dedi.

“İzmir İl Sağlık Müdürü olarak sizlerle çalışma şerefine nail oldum. İzmir’de güzel bir ekiple çalıştım. Pandemi sürecini beraber geçirdik ve Türkiye’de süreci en az zararla atlatan illerden biri olduk. Bu görevi layık gören Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum, emeklerinize minnettarım.” diyen Öztop, tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.

Plaket ve Çiçek Takdimi

Plaket ve Çiçek Takdimi

Veda konuşmasının ardından Dr. M. Burak Öztop’a plaket ve çiçek takdim edildi. Tüm çalışanlarla hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Öztop, alkışlar eşliğinde uğurlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop Görevinden Ayrıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir