İzmir Memur-Sen İl Başkanlığı İsrail’in Filistinlilere Yönelik Saldırılarını Protesto Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de işgal altındaki İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Memur-Sen İzmir İl Başkanlığı önemli bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasına Memur-Sen İl Başkanı Gençer Yılmaz ve diğer sendikaların şube başkan ve üyeleri katılım gösterdi.

İsrail’in Doğu Kudüs’te gerçekleştirdiği saldırılara karşı düzenlenen basın açıklamasında İsrail’in saldırıları sert bir dille kınandı. Konak Meydanı’nda toplanan kalabalık, ellerinde Türkiye ve Filistin bayraklarıyla bir araya gelerek İsrail aleyhine sloganlar attı.

Memur-Sen İl Başkanı Gençer Yılmaz, basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün Türkiye genelinde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Aynı anda Ankara’da da sesimizi duyuruyoruz. Siyonist katliamı büyük bir mitingle lanetliyor, tüm Türkiye’den ses veriyoruz. Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur. Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize destek olmak, kutlu direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Dünyanın tüm iyi insanlarına ‘Zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor’ uyarısında bulunmak için buradayız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Memur-Sen İl Başkanlığı İsrail’in Filistinlilere Yönelik Saldırılarını Protesto Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir