1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’deki Özel Hastanede Şüpheli Ölüm Soruşturması

İzmir’deki Özel Hastanede Şüpheli Ölüm Soruşturması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müfettiş Soruşturmayı Yürütüyor

İzmir’deki özel bir hastanede kalp anjiyosu sonrası gerçekleşen şüpheli ölüm hakkında Sağlık Bakanlığı müfettiş görevlendirdi. Başmüfettiş Mümin Sokat, açılan soruşturma kapsamında otopsi kararı verilen Abidin Karataş’ın kızı Avukat Gülşah Karataş’ın iddialarını 6 saat boyunca dinledi.

Hastane ve Aile Arasındaki İddialar

Kontrol amaçlı kalp anjiyosu olduktan üç gün sonra yaşamını yitiren Abidin Karataş’ın kızı ve avukatı Gülşah Karataş, Medicana Hastanesi’nde yapılan işlemlerde ihmaller olduğunu iddia etti. Hastane ise iddiaları reddederek tüm hekimlerin görevlerinin başında olduğunu belirtti.

Hastane Açıklaması

Hastane Açıklaması

Medicana İzmir Hastanesi, yapılan anjiyo işlemi sonrasında yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaparak, hastanın tedavi sürecinde gerekli tıbbi müdahalelerin yapıldığını ve iddiaların mesnetsiz olduğunu savundu.

Vefat Eden Hastanın Ailesinin Suç Duyurusu

Abidin Karataş’ın ailesi, yaşanan olayı “şüpheli ölüm” olarak nitelendirerek İzmir Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Sağlık Bakanlığı da konuya ilişkin idari soruşturma başlattı ve başmüfettiş Mümin Sokat soruşturmayı yürütmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’deki Özel Hastanede Şüpheli Ölüm Soruşturması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir