1. Haberler
  2. Gündem
  3. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Evde Eğitim Öğrencilerine Destek

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Evde Eğitim Öğrencilerine Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, evde eğitim gören özel öğrenciler için hazırlanan eğitim kitlerini taşıyan tırları uğurladı. Elmadağ Hasanoğlan Ders Aletleri Yapım Merkezinde düzenlenen EVKİT Dağıtım Töreni’nde konuşan Bakan Özer, 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Eğitimde Fırsat Eşitliği ve Hazırlıklar

Bakan Özer, geçen hafta itibarıyla tüm okullara ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynakların ulaştırıldığını belirterek, gelecek eğitim öğretim yılında yardımcı kaynakların ders kitaplarının içinde yer alacağını açıkladı.

Okullara Yapılan Bütçe Desteği

Okullara Yapılan Bütçe Desteği

Yeni eğitim yılı hazırlıkları için okullara toplam 3,1 milyar lira bütçe gönderildiğini ifade eden Bakan Özer, okulların ihtiyaçları doğrultusunda gereken desteğin sağlandığını belirtti.

Depreme Karşı Güçlendirilen Okullar

Bakan Özer, yeni eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında 198 okulun yık-yap kapsamında olmak üzere yaklaşık 450 okulun depreme karşı güçlendirildiğini ve 1407 bağımsız anaokulu ile 11 bin 100 ana sınıfının tamamlandığını açıkladı.

Öğretmenlerin Önemi ve Eğitimde Fırsat Eşitliği

Öğretmenlerin Önemi ve Eğitimde Fırsat Eşitliği

Bakan Özer, programın ardından öğretmenlerin önemine vurgu yaparak, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasının önemine değindi ve özel öğrenciler için hazırlanan ev kitlerinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Evde Eğitim Öğrencilerine Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir