Novartis Türkiye Great Place to Work Enstitüsü Listesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Novartis Türkiye, 2022 yılı için “Kadınlar için En İyi İşverenler” listesinde yer aldı. Great Place To Work Enstitüsü tarafından kadın çalışanlar için en iyi işverenlerden biri seçilen Novartis Türkiye, insan kaynağı için yaptığı yatırımlar ve kadın çalışanların desteklenmesine yönelik gerçekleştirdiği çalışmaların sonucunda aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

Great Place To Work Enstitüsü®, yaklaşık 45 bin çalışanın geri bildirimleri doğrultusunda kadın çalışanlar için en iyi iş yeri deneyimini sunan şirketleri belirledi. 351 aday şirketin değerlendirildiği “Best Workplaces for Women” (Kadınlar için En İyi İşverenler) listesinde Novartis Türkiye, 250-499 çalışan sayısı kategorisinde ilk üçte yer aldı.

Novartis Türkiye Ülke Başkanı Natacha Theytaz ve Novartis Grup Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya’nın Açıklamaları

Novartis Türkiye Ülke Başkanı Natacha Theytaz ve Novartis Grup Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya'nın Açıklamaları

Novartis Türkiye Ülke Başkanı Natacha Theytaz, “Great Place To Work Enstitüsü tarafından hazırlanan listede, kadın çalışanlar için Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olarak yer almanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Cinsiyet ayrımı gözetmeksizin tüm çalışanlarımızı kariyer yolculukları boyunca çeşitli programlarla destekliyoruz; esnek çalışma modelleri, iş-özel hayat dengesi, açık iletişim, takdir ve teşvik gibi alanlarda çeşitli uygulamalarla çalışan memnuniyetini ve bağlılığını artırmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Yönetim ekibinin yüzde 62’si kadınlardan oluşan Novartis Türkiye’nin bugünkü başarısında kadın çalışanların büyük rol oynadığının altını çizen Novartis Grup Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, “Kadın çalışanlarımıza kişiye özel tasarlanan gelişim planlarıyla kendilerini bir üst pozisyona hazırlamak için çeşitli koçluk programları ve eğitimler düzenliyoruz. Kadın çalışanlarımıza kendilerini iyi ve güvende hissettikleri bir çalışma ortamı yaratabildiğimiz ve bu değerli ödüle layık görüldüğümüz çok mutluyuz.” dedi.

Novartis Hakkında

Sağlık alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Novartis, Türkiye’de üretim tesisiyle ilaç yatırımı, ilaç ihracatı ve ilaç Ar-Ge’sinde lider. Merkezi İsviçre’nin Basel kentinde bulunan Novartis bilim ve teknolojiyle geliştirdiği dönüştürücü tedaviler ve yenilikçi ilaçlar ile jenerik ve biyobenzer ilaçlardan oluşan geniş ürün portföyüyle hastaların tıbbi ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyor.

Yenilikçi ilaç geliştirme alanında Ar-Ge yatırımlarıyla dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan Novartis, ürünlerini dünya çapında 800 milyondan fazla kişiye ulaştırarak yeni tedavilerin geniş kitlelere erişimini sağlıyor. Dünya genelinde 140 ülkede faaliyet gösteren Novartis, tüm grup şirketlerinde yaklaşık 108.000 kişiyi istihdam ediyor. Novartis, Türkiye’de 1.600’in üzerinde çalışanı ile 1955 yılından bu yana üretim, pazarlama ve ilaç Ar-Ge’si faaliyetlerini yürütüyor.

(BSHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Novartis Türkiye Great Place to Work Enstitüsü Listesinde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir