Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde Habercilik Paneli Gerçekleştirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından düzenlenen “Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler” konulu panelde, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Şadiye Deniz, Doç. Dr. Mikail Batu ve Dr. Öğretim Üyesi Petek Durgeç, yerel medya mensuplarına eğitimler verdi.

Panel kapsamında “Dijitalleşme, Gazetecilik ve Yerel Basın” başlıklı oturumda EÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şadiye Deniz, “Dijital Gazetecilik ve Unutulma Hakkı” konusunda, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mikail Batu, “Sosyal Medya ve Metaverse” üzerine ve Gazetecilik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Petek Durgeç, “Türkiye’de ve Dünyada Yerel Basın” konularında eğitimler verdi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, paneldeki akademisyenleri makamında ağırlayarak tebriklerini iletti. Gültekin, “Fakültemiz öğretim üyeleri, bilgi ve birikimlerini diğer üniversitelerle paylaşarak fakültemizi gururla temsil ettiler. Kendilerine katkıları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde Habercilik Paneli Gerçekleştirildi

(BSHA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde Habercilik Paneli Gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir