POYD Bodrum Ziyareti ve Turizm Gündemi Değerlendirmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POYD Bodrum Ziyareti

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca ve POYD Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin, Bodrum’da turizm gündemini değerlendirmek üzere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde önemli temsilcilerle bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Ziyareti

Atmaca ve Girgin, ilk olarak Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Bodrum’daki çalışmaları ve turizme etkileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Ülkay Atmaca, Bodrum’un Türkiye turizmindeki önemine vurgu yaparak ilerleyen yıllarda daha fazla katkı sağlayacağını belirtti.

BODTO Buluşması

BODTO Buluşması

POYD heyeti, Bodrum Ticaret Odası’nda (BODTO) Başkan Mahmut Kocadon ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda turizmin ticari hayata etkisi masaya yatırıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

BODER Ziyareti

POYD heyeti, Bodrum’un önemli temsilcilerinden Bodrum Otelciler Birliği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Bodrum konaklama sektörünün sorunları ve geleceği üzerine değerlendirme yapıldı.

Kitap Hediyesi

Kitap Hediyesi

Ülkay Atmaca, Bodrum ziyareti kapsamında POYD Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin’e, Belediye Başkanı Ahmet Aras’a, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’a ve BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz’e Avni Aker ve Tunç Müstecaplıoğlu’nun kaleme aldığı kitapları hediye etti. Kitap gelirlerinin öğrencilere aktarılacağı belirtildi.

POYD Başkanı Ülkay Atmaca, Bodrum ziyaretini değerlendirirken Bodrum’un Türkiye turizmini dünya turizminde başarıyla temsil ettiğini vurgulayarak, Bodrum’un turizmdeki yükselişine dikkat çekti ve gelecekteki potansiyeline inancını dile getirdi.

“Bodrum, Türkiye’yi dünya turizminde başarıyla temsil ediyor. Dileğimiz Bodrum’un dünya turizminde çok daha iyi noktalara gelmesidir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
POYD Bodrum Ziyareti ve Turizm Gündemi Değerlendirmesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir