1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tanyer Yapı Yılbaşı Yemeğinde 2023’e Merhaba Dedi

Tanyer Yapı Yılbaşı Yemeğinde 2023’e Merhaba Dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanyer Yapı, yöneticileri, çalışanları ve iş ortakları, düzenlenen özel yılbaşı yemeğinde bir araya gelerek 2023’ü karşıladı. Bu mutlu etkinlikte toplanan Tanyer Yapı Ailesi, bir yılı daha başarıyla tamamlamanın gururunu birlikte yaşadı.

Tanyer Yapı Yılbaşı Yemeğinde 2023'e Merhaba Dedi

Geceye damgasını vuran konuşmayı yapan Münir Tanyer, uzun yıllardır İzmir’de konut projeleri geliştirdiklerini belirterek, bu süreçteki başarılarının arkasında çalışanların büyük emeğinin olduğunu vurguladı.

Tanyer, her geçen yıl güçlenen ve büyüyen bir firma olduklarını belirterek, “Bu başarıda siz değerli çalışanlarımızın büyük katkısı bulunmaktadır. Ekip ruhu ve güçlü iletişiminiz sayesinde sadece İzmir’de değil, Türkiye genelinde ve yurtdışında da saygın projelere imza atıyoruz” şeklinde konuştu.

Şirket olarak konut projelerinin yanı sıra taahhüt ve yapı projelerinde de faaliyet gösterdiklerini belirten yönetici Taylan Tanyer ise, “2022’de önemli zemin, yapı ve taahhüt işlerine imza attık. Buca metrosunun inşasında yer almanın yanı sıra Bayraklı ve Ege Serbest Bölgesi’nde de başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni yılda da aynı başarı grafiğini devam ettireceğimize inanıyorum. Herkese sağlık, mutluluk ve başarılı bir yıl dilerim” şeklinde konuştu.

Tanyer Yapı Yılbaşı Yemeğinde 2023'e Merhaba Dedi

(BSHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanyer Yapı Yılbaşı Yemeğinde 2023’e Merhaba Dedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir