Toplu Sözleşme İkramiyesi Kamu Çalışanlarına Müjde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde elde ettikleri başarılardan birinin toplu sözleşme ikramiyesi olduğunu duyurdu. Durmuş, toplu sözleşme ikramiyesini 134 TL’den 400 TL’ye çıkardıklarını ve Temmuz ayında bu rakamın 706 TL’ye yükseldiğini belirtti.

Toplu Sözleşme İkramiyesi Artık Daha Değerli

Genel Başkan Durmuş, bu başarının sendikal mücadelenin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, kamu çalışanları için önemli bir kazanım olan toplu sözleşme ikramiyesinin artık sendikalı olmayı daha değerli hale getirdiğini söyledi. Durmuş, gelecek toplu sözleşme sürecinde bu rakamı daha da artırmak için çalışacaklarını belirtti.

Toplu Sözleşme İkramiyesi Kamu Çalışanlarına Müjde!

“Toplu Sözleşme İkramiyesi Çalışanlar İçin Önemli Bir Kazanım”

Genel Başkan Durmuş, 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde toplu sözleşme ikramiyesinin artırılması için yoğun bir mücadele verdiklerini ifade ederek, bu kazanımın çalışanlar için önemli bir adım olduğunu dile getirdi. Sağlık-Sen olarak sendikal mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Durmuş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in ortak çabalarıyla elde edilen bu kazanımın önemine dikkat çekti.

  • Kaynak: BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Toplu Sözleşme İkramiyesi Kamu Çalışanlarına Müjde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir