1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk Tabipler Birliği İktidara Çağrıda Bulundu

Türk Tabipler Birliği İktidara Çağrıda Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Tabipler Birliği, sağlıkta yaşanan şiddetle mücadele konusunda iktidara çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin ve kamusal dayanışmanın önemine vurgu yapıldı. İktidarın yaklaşımının isteksiz ve samimi olmadığı belirtilerek, sağlıkta şiddeti engellemek adına gerekli adımların atılması gerektiği ifade edildi.

Yayın Yasağının Etkisi ve Tepkiler

Yayın Yasağının Etkisi ve Tepkiler

Türk Tabipler Birliği’nin açıklamasında, sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına ilişkin yayın yasağı kararlarının toplumun haber alma hakkını kısıtladığı ve şiddeti meşrulaştırdığı vurgulandı. Yayın yasağının şiddetle mücadele araçlarını engellediği ve tartışmaların önüne geçtiği belirtilerek, bu durumun şiddetin artmasına neden olduğuna dikkat çekildi.

Türk Tabipler Birliği, iktidara seslenerek Meclis’e sunulan sağlıkta şiddetle mücadele yasa teklifinin öncelikli gündem olarak hızla yasalaştırılması talebinde bulundu. Sağlıkta şiddetin yürütülen sağlık sisteminin bir sonucu olduğu vurgulanarak, önlemeye dönük tedbirlerin alınması gerektiği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Tabipler Birliği İktidara Çağrıda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir