1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yeni Evim Kampanyası Sektöre İvme Kazandıracak

Yeni Evim Kampanyası Sektöre İvme Kazandıracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kısa süre önce açıklanan Yeni Evim Kampanyası’nın sektöre ivme kazandıracağını belirterek, konut almak isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. İzmir’in hem Türkiye’den hem de yurtdışından talep gördüğünü fakat bu talebe rağmen yeterince konut üretilemediğini belirten Kalı, bu durumun konut fiyatlarını her ay artırmaya devam edeceğini dile getirdi.

İzmir’in Değerli Konut Piyasası

Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir’in yaşam olanaklarıyla birlikte talep gördüğünü ve her yerinin değerli olduğunu vurgulayarak, kentin her noktasının yatırım için uygun olduğunu belirtti. Konut fiyatlarının sürekli arttığını ve bu durumun İzmir için devam edeceğini ifade etti. Ekonomik Güven Endeksi’nin yüksek olmasının da kentin talep görmesini desteklediğini dile getirdi.

İzmir’in Kuzeyindeki Yatırımlar

İzmir'in Kuzeyindeki Yatırımlar

İzmir’de yapılmış ve devam eden 10 farklı projenin her segmentte konut tipini sunarak yaşama geçirdiklerini belirten Kalı, özellikle İzmir’in kuzey bölgesini yatırımlar için yeni bir hedef olarak belirlediklerini açıkladı. Çiğli, Menemen ve Harmandalı gibi bölgelerde yeni projeler geliştirdiklerini ve şehrin kuzeyindeki potansiyeli değerlendirdiklerini ifade etti.

Gözde Grubu 2 Yıl İçinde 300 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

  • Çiğli’de Wins Blue projesinde 900 bağımsız bölüm teslim edildi.
  • Harmandalı’nda 4 etapta 750 daire inşa edilecek.
  • Menemen’de 650 dairelik iki etaptan oluşan bir proje bulunuyor.

Gelecek Projeler ve Hedefler

2023 ve 2024 yıllarında toplamda 3 bin yeni konutu sahiplerine teslim edeceklerini belirten Op. Dr. Kenan Kalı, bu projelerle ilgili 300 milyon dolarlık bir yatırım planladıklarını açıkladı. Konut sektöründeki talebi karşılamak ve çeşitli segmentlere hitap etmek için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

(BSHA-Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Evim Kampanyası Sektöre İvme Kazandıracak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir