Zormak Balans Teknoloji – 50 Yıllık Deneyim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zormak Balans Teknolojileri, 1972 yılında Hüseyin Zor tarafından kuruldu ve İzmir’den dünyaya balans teknolojileri ve rot cihazları ihraç ediyor. Şirket, 10’dan fazla patente sahip olup yerli Ar-Ge çalışmalarıyla makine sektöründe öncü konumda bulunmaktadır.

Yerli ve Yenilikçi Ürünler

Yerli ve Yenilikçi Ürünler

Zormak Balans Teknoloji, Türkiye’nin ilk bilgisayarlı rot ayar cihazını 32 yıl önce geliştirmiş ve sektörde birçok ilke imza atmıştır. Balans makinesi ve teknolojileri üretimine 1973 yılında başlayan şirket, endüstriyel yatay ve dikey balans makineleri ile sektörde liderliğini sürdürmektedir.

Şirketin İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarında gerçekleştirdiği üretim ve Ar-Ge faaliyetleri sonucunda 10’dan fazla patente sahip olan Zormak Balans Teknoloji, dünyanın en son teknolojilerini geliştirerek global pazarda rekabetçi bir konumda bulunmaktadır. Yatay, dikey, mobil ve fan balans makineleriyle farklı endüstri alanlarına hizmet vermektedir.

Zormak Balans Teknoloji - 50 Yıllık Deneyim

Zormak Balans Teknoloji Kurucusu Hüseyin Zor’un belirttiğine göre; “Servis ömründen iş güvenliğine, iş kalitesinden rekabet gücüne kadar birçok faktör balans teknolojileri ile ilişkilidir. Şirket olarak maliyetlerin arttığı ve verimliliğin önem kazandığı dönemde, küresel çapta yüzlerce işletmenin geleceğini dengeliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zormak Balans Teknoloji – 50 Yıllık Deneyim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir