Acıbadem Sağlık Grubu, Adana’da Özel Ortopedia Hastanesi’ni Satın Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık sektöründe önemli bir yere sahip olan Acıbadem Sağlık Grubu, Adana’da bulunan Özel Ortopedia Hastanesi’ni satın alma işlemini başarıyla tamamladı. 9 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilen anlaşma ile ilgili detaylar açıklanmazken, bu satın alma ile Acıbadem Sağlık Grubu, Adana ve çevresindeki sağlık hizmetlerini daha da genişletme kararı aldı.

2009 yılında Adana’ya hizmet vermeye başlayan Acıbadem Adana Hastanesi ile sağlık sektöründe güçlü bir varlık gösteren Acıbadem Sağlık Grubu, Özel Ortopedia Hastanesi’ni de bünyesine katarak hizmet yelpazesini genişletti. Özel Ortopedia Hastanesi, 14 yıl önce ortopedi hekimleri tarafından kurulmuş olup, ortopedi alanında uzmanlaşmış bir sağlık kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir.

Acıbadem Sağlık Grubu’nun Türkiye’de 17. dünya genelinde ise 23. hastanesi olarak hizmet verecek olan Özel Ortopedia Hastanesi, Türkiye, Makedonya, Bulgaristan, Sırbistan ve Hollanda gibi ülkelerde sağlık hizmeti sunan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gücünü ve deneyimini Adana’daki hastalarla buluşturacak.

(BSHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Acıbadem Sağlık Grubu, Adana’da Özel Ortopedia Hastanesi’ni Satın Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir