Arab Health 2023 Fuarı ve Türk Firmalarının Katılımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arab Health 2023 Fuarı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen Arab Health 2023 Fuarı, 30 Ocak – 2 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşti. Bu yıl 48’incisi düzenlenen fuara Türkiye’den toplam 180 firma katıldı. Fuar, sağlık, medikal ve ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmalara geniş bir platform sunarak sektördeki yenilikleri ve ürünleri tanıtma fırsatı sağladı.

Türk Firmalarının Katılımı

Türkiye’nin milli katılım organizasyonunu İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından düzenlenen fuara, 45 firma milli katılımla ve 135 firma bireysel katılımla olmak üzere toplam 180 Türk firması katıldı. Türkiye, 666 metrekarelik bir ülke standı ile fuarda yer alırken, fuar toplamda 3 bin katılımcıyı ağırladı.

Türk Medikal Ürünleri Dünya Pazarında Öne Çıkıyor

Türk Medikal Ürünleri Dünya Pazarında Öne Çıkıyor

İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, Arab Health fuarında Türk medikal ürünlerinin yüksek üretim kapasitesi, ürün kalitesi ve rekabetçi fiyatlarıyla dünya pazarında öne çıktığını belirtti. Türkiye’nin ilaç endüstrisinin uluslararası kalite standartlarına sahip olduğunu vurgulayan Pelister, Ortadoğu pazarının önemini ve Türkiye’nin bu pazardaki hedeflerini paylaştı.

Adil Pelister: “Türk medikal ürünleri yüksek üretim kapasitesi ve ürün kalitesinin yanı sıra ileri teknolojiye sahip bilgi birikimi ile rekabetçi fiyatlarla dünya pazarında öne çıkıyor. İlaç endüstrimiz, uluslararası kalite standartlarına sahip imalat alanında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip ve PIC/S üyeliği ile konumunu güçlendiriyor.”

(BSHA – Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arab Health 2023 Fuarı ve Türk Firmalarının Katılımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir