1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deneyim Tatili: Sağlık, Huzur ve Zindelik İçin Yeni Bir Yaklaşım

Deneyim Tatili: Sağlık, Huzur ve Zindelik İçin Yeni Bir Yaklaşım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatilciler artık sadece deniz ve havuz keyfiyle yetinmeyip, deneyimler kazanmak istiyor. Ekstrem sporlar, safariler, yoga kampları, sağlıklı yaşam etkinlikleri ve tarım turizmi gibi çeşitli tatil seçenekleri sunulmaktadır. Özellikle pandemi sonrasında sağlıklı yaşam, yoga ve tarım tatillerine olan ilgi artmıştır.

Deneyim Tatili Konsepti

Deneyim tatillerine olan talebin artmasıyla ilgili olarak Sanitas SPA & Wellness’in Kurucu Ortağı Dr. Şebnem Akman Balta, “Sadece deniz tatili artık yeterli gelmiyor. İnsanlar, hem dinlenebilecekleri hem de hobi edinebilecekleri, yeni şeyler öğrenebilecekleri tatil konseptlerini araştırıyorlar. Bu şekilde tatil yaparken kendilerini geliştirip yeni insanlarla da tanışabiliyorlar” dedi.

Kişiye Özel Muayene ve Analiz

Radisson Collection Bodrum’da 20-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Vitafit Camp, kişilere özel vücut analizi ve muayene imkanı sunmaktadır. Dr. Ayça Kaya ile yapılan muayene ve analizlerin yanı sıra, kontrollü kilo verme üzerine söyleşiler de düzenlenecektir. Katılımcılar, doktor kontrolünde gerekli mineral ve vitamin desteğini alacaklar ve sağlıklı detox içecekleri ile özel hazırlanan menüleri deneyimleyecekler.

Zindelik ve Huzur Dolu Bir Deneyim

Vitafit Camp’ta sunulan dünya masajları, hamam hizmetleri ve yoga ile fitness programlarıyla katılımcılar, zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak yenilenecekler. Sanitas SPA’nın farkıyla düzenlenen kampta, katılımcılar kendilerini daha zinde ve sağlıklı hissedecekler. Ayrıca, Türkiye’de ve dünyada ilk kez gerçekleştirilen Bar Psikoloğu – Psikogösteri konseptiyle de katılımcılar eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşayacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deneyim Tatili: Sağlık, Huzur ve Zindelik İçin Yeni Bir Yaklaşım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir