Deprem Bölgelerinde Sağlık Durumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilin tabip odası başkanları, salgın riskine dikkat çekerek acil yardım çağrısında bulundu. Deprem bölgelerinde tıbbi malzeme ve ilaç sıkıntısı yaşandığı belirtilirken, salgın hastalıkların başlamasından endişe edildiği ifade edildi.

Hatay Tabip Odası Başkanı Server Yılmaz’ın Açıklamaları

Hatay Tabip Odası Başkanı Server Yılmaz, Hatay’da devlet hastanesinin tamamen işlevsiz hale geldiğini ve hastaların çadırlarda tedavi edilmeye çalışıldığını belirtti. Röntgen cihazlarının çalışmadığına ve tıbbi malzeme eksikliğine dikkat çekti.

Adıyaman Tabip Odası Başkanı İsmail Tosun’un Değerlendirmesi

Adıyaman Tabip Odası Başkanı İsmail Tosun, Adıyaman’da hastanelerin zarar gördüğünü ve tıbbi malzeme sıkıntısı yaşandığını ifade ederek, acil yardım talebinde bulundu.

Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Lütfi Tiyekli’nin İstekleri

Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Lütfi Tiyekli, SSK’dan acil düzenleme yapılmasını ve kronik hastalara ilaç temininin sağlanmasını talep etti. Ayrıca, yıkılan özel hastanelerin ameliyatlar için tıbbi malzeme desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Adana Tabip Odası Başkanı Selahattin Menteş’in Çağrısı

Adana Tabip Odası Başkanı Selahattin Menteş, Adana’da yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek sedyelere ihtiyaç olduğunu ve cerrahi branşlardan destek talep edildiğini belirtti. Ayrıca, kronik hastalıkların ortaya çıkmasını engellemek için yoğun bakım servislerinin önemine vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deprem Bölgelerinde Sağlık Durumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir