Egemot H2K Racing Team, AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası’nda Şampiyonluk İddiasını Sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Egemot H2K Racing Team, 23-24 Eylül tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleşecek AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 4. Ayak yarışlarında şampiyonluk mücadelesini sürdürmek istiyor. Süper Grup’ta mücadele eden ekip, Kocaeli’de gerçekleşecek sezonun 4. Ayak yarışlarında başarılı sonuçlar elde ederek şampiyonluk mücadelesindeki iddialı konumunu güçlendirmek için piste çıkacak.

İki Pilot İlk 3’te Yer Alıyor

Süper Grup’ta yarışan Egemot H2K Racing Team, genç pilotlarıyla sezon boyunca liderlik mücadelesi veriyor. AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası Puan Durumu Tablosu’nda başarılı pilotları Azizhan Kaya 2’nci, Ömer Şamlı ise 3’üncü sıradaki yerlerini koruyorlar. Sezon sonunda her iki sporcusunu da podyuma çıkarma potansiyeline sahip olan ekip, şampiyonluk için mücadelesini sürdürüyor.

Körfez Yarış Pisti Özel Bir Yere Sahip

Körfez Yarış Pisti Özel Bir Yere Sahip

Sezonun açılışının yapıldığı TOSFED Körfez Yarış Pisti, Egemot H2K Racing Team için ayrı bir anlam taşıyor. Geçtiğimiz yılın yarışlarında başarılı sonuçlar elde eden ekip, pistteki performansıyla dikkat çekmişti. Bu sezon da aynı pistte yapılacak yarışlar, takım için önemli bir fırsat sunuyor.

ICRYPEX ana sponsorluğunda düzenlenecek yarışlar, 23 Eylül Cumartesi günü saat 09.00’da idari ve teknik kontroller ile başlayacak. Antrenmanlar, sıralama turları, yarışlar ve ödül töreninin yer aldığı hafta sonu, heyecan dolu geçecek. Pist sürüşü ve Twingo Fan Club etkinlikleri de organizasyonun renkli detayları arasında bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Egemot H2K Racing Team, AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası’nda Şampiyonluk İddiasını Sürdürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir