Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası Yıkımıyla İlgili Suç Duyurusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da meydana gelen depremde yıkılan Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası ile ilgili yapımından sorumlu kişi ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Birlik Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Hatay’da depremi yaşayan, hemşire eşini hastane yıkımında kaybetmiş sendikanın Hatay Temsilcisi Abdullah Gül açıklamalarda bulundu.

Doğruyol: Önlemler Alınmalı

Depremler karşısında yaşanan eksikliklerin bir daha yaşanmaması için açıklamalarda bulunan Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayarak, depremlerin doğal afetler olduğunu ancak önceden tedbir alınmasının önemli olduğunu belirtti.

Canlarımızın Hakkını Arıyoruz!

Canlarımızın Hakkını Arıyoruz!

Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görevli Yoğun Bakım Hemşiresi ve Hatay Birlik Sağlık-Sen Temsilcisi Abdullah Gül, eşini depremde kaybettikten sonra yaptığı açıklamada, ek hizmet binasının yapımına onay veren sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduğunu dile getirdi. Gül, depremde ek hizmet binasında görevli olan eşi Asiye Gül ve diğer sağlık çalışanları için adalet arayışında olduklarını ifade etti.

Yıkım Kararı Olan Binalarda Hizmet Devam Etti!

Abdullah Gül, yıkılan ek hizmet binasının yapım aşamasında sendika olarak yetkililere seslerini duyurmaya çalıştıklarını belirtti. Ancak yıkım kararı olan binalarda gerekli işlemlerin eksik yapıldığını ve bu durumun felakete davetiye çıkardığını söyledi.

Eşime 7. Günde Ulaşabildim

Abdullah Gül, eşini depremde kaybetmenin acısını yaşarken, yapılan ihmal ve aksaklıklar nedeniyle yaşanan kayıpların sorumlularının cezalandırılması gerektiğini belirtti. Gül, depremzede eşi Asiye Gül’ün enkaz altındayken geç kalınan kurtarma çalışmalarını ve yaşanan aksaklıkları anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası Yıkımıyla İlgili Suç Duyurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir