Hemşire Yasemin Çelebi’nin Ölümü Ordu’yu Yasa Boğdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’da görev yapan Hemşire Yasemin Çelebi, hastanede geçirdiği kalp krizi sonucunda aramızdan ayrıldı. Sağlık camiasını derin bir üzüntüye boğan bu acı olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Sağlık Bakanlığı’ndan sağlık personeli ölümlerini araştırması talep edildi.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Baş Sağlığı Mesajı

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Baş Sağlığı Mesajı

Üzücü olay, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Ordu İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün, Hemşire Yasemin Çelebi için bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Tüzün, “Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli mesai arkadaşımız Hemşire Yasemin Çelebi, görev esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata veda etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, sağlık camiamıza, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim” dedi.

Sağlık Bakanlığı’ndan Ölümler Hakkında Araştırma Talebi

Sağlık Bakanlığı'ndan Ölümler Hakkında Araştırma Talebi

Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran Hemşire Yasemin Çelebi’nin ölümü üzerine, birçok kişi sağlık personeli ölümlerinin araştırılması gerektiğini vurguladı. Emel Demirtaş, attığı tweet’te, “Ordu EAH Acil Servisinde Hemşire Yasemin Çelebi görevinin başında hayatını kaybetti. Sağlık çalışanlarında genç yaşta ölüm vakaları artmakta. Bu konuda @saglikbakanlik bir araştırma yapıyor mu? Ailesinin, sevenlerinin ve sağlık camiasının başı sağ olsun. Eksiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hemşire Yasemin Çelebi’nin Ölümü Ordu’yu Yasa Boğdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir