Hemşirelerin Mesleki Görüşleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemşirelerin kadro artırımı ve teşvik ödemelerinde eşitlik talepleri karşısında spontane gelişen seçim vaadi gündem oldu. Erdoğan’ın, “Hemşirelerde bir sınıf atlama olayını başarmamız lazım. Daha da öte bir şey. Şimdi Amerika’da biliyorsunuz bir üst segment var. O adeta doktor yetkisi kullanabiliyor” sözleri sağlık camiasında yorumlandı.

Hemşirelik Sisteminin Gelişimi

Hemşirelik Sisteminin Gelişimi

Fisun Şenuzun Aykar (Akademisyen Profesör Hemşire), mesleklerin sağlık alanında liyakat ve görev tanımlarıyla belirlenmesi gerektiğini vurgulayarak, hemşirelik mesleğinin sağlık sisteminde güçlü bir şekilde yapılandırılması gerektiğini belirtti.

Hemşirelik Mesleğinin Önemi

Hemşirelik Mesleğinin Önemi

Aydın Erol (SES Cerrahpaşa İşyeri Temsilcisi), hemşirelik mesleğinin bağımsızlığının sağlanması ve mesleğin saygınlığının artırılması gerektiğini belirtti. Hemşirelik fakültelerinde uzman hemşirelerin istihdam edilmesi ve kariyer olanaklarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.

Hemşirelerin İstekleri

Hemşirelerin İstekleri

Neslihan Komser (HEP-SEN İstanbul Şube Başkanı), ülkemizdeki hemşirelerin yeterli istihdam ve maddi haklarının iyileştirilmesi gerektiğini belirtti. Hemşirelerin mesleklerinde uzmanlaşmaları ve kendi alanlarında kariyer yapmalarının desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Hemşirelerin Beklentileri

Hemşirelerin Beklentileri

M.A. (Yoğun Bakım Hemşiresi), hemşirelerin mesleklerinin sınırlarının belirlenmesi ve görev tanımlarının net olması gerektiğini belirtti. Hemşirelerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi ve insani çalışma koşullarının sağlanması talebinde bulundu.

Hemşirelerin Mesleki Görüşleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hemşirelerin Mesleki Görüşleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir