1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Öğretmen Güvenlik Soruşturması Tamamlandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Öğretmen Güvenlik Soruşturması Tamamlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni atanan öğretmenlerin güvenlik soruşturmasının tamamlandığını duyurdu. Bakan Soylu, 17.303 güvenlik soruşturmasının 17.128’inin tamamlandığını ve geriye kalan 175 soruşturmanın da bugün sonuçlandırılacağını belirtti. Yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Bakan Soylu, öğrencilere ve eğitimcilere başarılar diledi.

Bakan Soylu’nun Açıklamaları:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Öğretmen Güvenlik Soruşturması Tamamlandı

“Yeni atanan öğretmenlerimizin güvenlik soruşturmasında sona gelindi. 17.303 güvenlik soruşturmasının 17.128’i tamamlandı. Devam eden 175 tanesi, bugün tamamlanacak. Yeni eğitim öğretim yılı, tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı olsun. Kıymetli öğrencilerimiz ve ailelerimiz; okulların açıldığı bugünde, heyecanınız, heyecanımız; mutluluğunuz, mutluluğumuzdur.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in katılımıyla gerçekleşen yeni eğitim yılının açılışında Sancaktepe Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde düzenlenen törende ilk ders zilinin çalındığını belirten Bakan Soylu, öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Öğretmen Güvenlik Soruşturması Tamamlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir