İyi Parti Genel Başkan Danışmanı Turhan Çömez’den Çarpıcı İddialar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Genel Başkan Danışmanı Turhan Çömez, 2006 yılında İstanbul Bahçelievler Çocuk Yuvası’nda yaşanan çocuk istismarını deşifre etti. Çömez, o dönemde Bakan olan Nimet Çubukçu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığı bir diyalogu kamuoyuyla paylaştı.

Eski AK Parti üyesi olan Çömez, TELE1 kanalında yaptığı açıklamada, 2006 yılında milletvekili olduğu sırada yaptığı incelemelerde kız çocuklarının geceleyin Taksim’deki barlara götürüldüğünü belirtti. Bazı çocukların hamile kaldığını da ifade eden Çömez, durumu yuva yöneticileriyle paylaştığını ancak sonuç alamadığını belirtti. Çömez, yaşananları o dönemdeki Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’ya aktardığını ve Çubukçu’nun “Farkındayım, üzerine gideceğim” dediğini ancak bir sonuç alınamadığını dile getirdi.

Çömez, olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini arayarak, “Gece yarısı kız yurduna ne hakla gidersin?” dediğini aktardı. Çömez ise Başbakan Erdoğan’a, “Kız yurdunda yaşanan rezaletler karşısında sessiz kalamazdım” şeklinde cevap verdiğini ifade etti.

Konuşmasında Çömez, yaşanan bu olayların gizlenmeye çalışıldığını ve ihbarını yaptığı kişinin görevden alındığını belirtti. Bu çarpıcı iddialar kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İyi Parti Genel Başkan Danışmanı Turhan Çömez’den Çarpıcı İddialar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir