1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kalıcı Makyaj: Estetik Görünüm ve Zaman Tasarrufu

Kalıcı Makyaj: Estetik Görünüm ve Zaman Tasarrufu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zorlu iş temposu ve günlük koşuşturmaca içinde makyaj yapmaya vakit ayıramayan kadınlar için kalıcı makyaj uygulaması oldukça tercih edilen bir çözüm sunmaktadır. La Liva Beauty Studio Kurucusu Nazife Selçuk, kalıcı makyajın hem estetik bir görünüm sağladığını hem de zaman tasarrufu sunduğunu belirtmektedir. Mevsimsel olarak sonbahar ve kış aylarının kalıcı makyaj için daha uygun olduğunu vurgulamaktadır.

Kalıcı Makyaj Uygulamasının Önemi ve Detayları

Kalıcı makyaj, steril ve kişiye özel mikro iğneler kullanılarak deri altına organik pigmentlerin uygulanmasıyla gerçekleştirilen bir renklendirme işlemidir. Kişinin cilt yapısına ve ihtiyaçlarına göre kaş, göz, dudak makyajı veya ciltteki kusurların kamufle edilmesi gibi çeşitli uygulamalar yapılabilmektedir. Uygulama sürecinde doğru analiz, uygun pigment seçimi, eğitimli uzmanlar ve steril ortam gibi unsurlar büyük önem taşımaktadır.

  • Uygulama sonrası ilk 24 saat su ve buhar ile temasından kaçınılmalıdır.
  • İşlem sonrası önerilen bakım kremi düzenli aralıklarla uygulanmalıdır.
  • Kabuklanmaların doğal olarak dökülmesi için cilde dokunulmamalı ve kabuklar koparılmamalıdır.

Kalıcı makyaj uygulamalarının uzmanlar tarafından yapılması, işlem sonrası dikkatli bir şekilde bakımın yapılması gerekmektedir. Doğru zamanda ve doğru şekilde yapılan kalıcı makyaj uygulaması, kalitenin ve kalıcılığın artmasını sağlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kalıcı Makyaj: Estetik Görünüm ve Zaman Tasarrufu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir