1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kaşkaloğlu Göz Hastanesi: 22 Yıllık Başarı Hikayesi

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi: 22 Yıllık Başarı Hikayesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000 yılından bu yana binlerce insana hizmet sunan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, sektördeki 22. yılını kutluyor. Hastanenin kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, “Türkiye ve yurtdışından gelen binlerce hastaya sunduğumuz tedavilerdeki başarımızın arkasında tecrübe, değerlerimize bağlılık ve etik ilkelerin önemli rol oynadığını” belirtiyor. Kaşkaloğlu, başarılı hizmetlerinde hekimlik deneyiminin yanı sıra teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmalarının da payı olduğunu vurgulayarak, sektörde aranan bir marka olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ediyor.

Kaşkaloğlu, kaliteli hizmetin sürdürülebilir olması için sürekli yatırımlar yapmaya devam ettiklerini belirtiyor. 2000 yılında kurulan hastanenin bölgenin ilk ve tek göz hastanesi olduğunu hatırlatan Kaşkaloğlu, günümüzde de hastalarına üstün standartlarda tedavi sunmayı hedeflediklerini söylüyor. Kaliteyi sürdürmek ve geliştirmek adına yola çıktıklarını belirten Kaşkaloğlu, bu konuda başarılı olduklarını düşündüğünü dile getiriyor.

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi: Yatırımlar ve İnovasyon

2000 yılından bu yana teknoloji ve insan kaynağına yatırım yapan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, uzmanlaşmanın ve hekim kalitesinin hasta konforunu ve tedavi başarısını artırdığını vurguluyor. Teknik cihazların gelişimi kadar bu cihazları kullanacak doktorların deneyiminin de önemli olduğunu belirten Kaşkaloğlu, hastane bünyesindeki hekimlerin sürekli eğitim aldığını ve uluslararası kongrelerde sunumlar yaparak meslektaşlarına eğitim verdiğini ifade ediyor.

Prof. Dr. Kaşkaloğlu, Türkiye’nin hekim kalitesi, teknolojik olanakları ve maliyet avantajı nedeniyle sağlık turizminde tercih edildiğini söylüyor. Yurt dışından önemli bir hasta potansiyeline sahip olduklarını belirten Kaşkaloğlu, özellikle Avrupa ülkelerinden hastaların hastanelerini tercih ettiğini ve bu hastaların memnuniyeti sonucunda hastanenin uluslararası alanda iyi bir referans olduğunu vurguluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaşkaloğlu Göz Hastanesi: 22 Yıllık Başarı Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir