1. Haberler
  2. Gündem
  3. Memur-Sen ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Görüşmesi

Memur-Sen ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Görüşmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen’e bağlı 11 hizmet kolunun genel başkanları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya gelerek, memurların sorunlarını masaya yatırdı.

Sözleşmeli Personelin Kadroya Geçirilmesi Çalışması

Sözleşmeli Personelin Kadroya Geçirilmesi Çalışması

Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme’de elde ettiği önemli kazanımlardan biri olan ‘Sözleşmeli Personelin Kadroya Geçirilmesi’ çalışması son aşamaya gelirken, Genel Başkan Ali Yalçın ve hizmet kollarının genel başkanlarından oluşan heyet, Bakan Vedat Bilgin ile görüştü.

Kamu Görevlilerinin Beklentileri

Kamu Görevlilerinin Beklentileri

Genel Başkan Yalçın, kamuda çalışan işçilerin de kadroya geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, yapılan iyileştirmelerin genel memnuniyet yaratacağını belirtti. Ayrıca, enflasyon farkı ile gelir kayıplarının telafi edilmesi konusunu da Bakan Bilgin’e iletti.

Diğer Talepler ve Öneriler

Diğer Talepler ve Öneriler

Memur-Sen Başkanlar Kurulu Heyeti, Bakan Bilgin’e 4688 Sayılı Kanun’dan kaynaklı sıkıntıların giderilmesi, kamu görevlilerine yemek yardımı, emekli kamu görevlilerine aile yardımı, engellilere yönelik tıbbi yardımcı araç gereçlerin teminini kolaylaştırma gibi konuları da aktardı. Ayrıca, sicil disiplin affı konusunu da gündeme getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Memur-Sen ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Görüşmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir