1. Haberler
  2. Gündem
  3. Modern Güvenlik Sistemi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Modern Güvenlik Sistemi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modern Güvenlik Sistemi

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi, teknolojinin sağladığı imkanları kullanarak hasta ve hasta yakınlarının konforunu ve güvenliğini ön planda tutuyor. Hastanenin geniş alanlarından kaynaklı güvenlik açıklarını gidermek amacıyla karekod sistemiyle modern bir güvenlik sistemi oluşturulmuştur.

Karekod Kontrolü ve Güvenlik Personeli

Hastanenin yatay mimari yapısından dolayı güvenlik kontrolünü sağlamanın zorluğunu fark eden yetkililer, farklı noktalara yerleştirilen karekodlar aracılığıyla güvenlik personelinin devriye atmasını sağlamaktadır. Bu sistem sayesinde hastalar, hasta yakınları ve hastane envanterindeki değerli eşyaların güvenliği artırılmıştır.

QR Kod Sistemli Güvenlik Otomasyonu

Hastanenin polikliniklerinden yataklı servislere, otoparktan diğer alanlara kadar geniş bir alanda uygulanan karekod sistemi, güvenlik personelinin akıllı cep telefonları aracılığıyla her iki saatte bir kontrol edilmesini sağlamaktadır. Bu otomasyon sistemi sayesinde güvenlik noktalarında karekodların okutularak kontrolün sağlanması adım adım izlenebilmektedir.

Belirlenen noktalara yerleştirilen karekodlar, görevlendirilen personelin akıllı cep telefonlarındaki QR kod okuyucularla her iki saatte bir devriye atmasını gerektiren otomasyon sistemidir. Bu sistem sayesinde, kurum yöneticileri anlık olarak güvenlik personelinin devriye atıp atmadığını cep telefonlarından takip edebilir ve rapor alabilirler. Bu kolay kullanımlı ve ücretsiz sistem, sağlık tesislerinde güvenlik seviyesini artırarak hem personel hem de hastalar için güvenli bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Modern Güvenlik Sistemi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir