SF Trade, Great Place to Work Sertifikası Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziemir Ege Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren deri ve tekstil ürünleri firması SF Trade, bağımsız bir kuruluş tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Great Place to Work (Mükemmel İşyeri) sertifikasını almaya hak kazandı. Genel Müdür Aylin Gözay, bu sertifikanın çalışan memnuniyetindeki çabalarını taçlandırdığını belirtti.

İnsan ve Huzur Odaklı Çalışma Ortamı

İnsan ve Huzur Odaklı Çalışma Ortamı

Aylin Gözay, çalışan mutluluğunu kurum kültürü içerisinde desteklediklerini vurgulayarak, “İnsan odaklı ve huzur içinde çalışma ortamını önemsiyoruz. Great Place to Work sertifikası, şirketimizin güçlü yanlarını ve gelişime açık alanlarını görmemizi sağladı. Bu bizim için sadece bir başlangıç noktası, daha ileriye gitmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Çalışan Aidiyeti ve İletişim

Sertifikanın çalışan aidiyetini artırmanın yanı sıra tedarikçilerle olan iletişimi de olumlu yönde etkileyeceğini belirten Gözay, “Çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, hakkaniyet, saygı ve güven duygusunu pekiştirmek bizim önceliklerimiz arasında. Ekip ruhunu güçlendirerek, şirketimizin her paydaşıyla sağlıklı ilişkiler kurmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Sertifika sürecinde herhangi bir hazırlık yapmadan başarılı bir şekilde sertifikayı aldıklarını belirten Gözay, “Kurum içinde bilgi ve deneyim paylaşımının önemine inanıyoruz. Bu sertifika, çalışanlarımızın yanı sıra tüm paydaşlarımıza karşı sorumluluklarımızı daha iyi anlamamızı sağladı. İlerleyen süreçte de bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SF Trade, Great Place to Work Sertifikası Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir