SF Trade’den Çalışanlarına Yönelik Farkındalık Semineri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziemir Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren deri ve tekstil ürünleri firması SF Trade, mavi ve beyaz yakalı çalışanlarına yönelik önemli bir etkinlik düzenledi. Şirket içi eğitim seminerleri kapsamında alanında uzman eğitmenler tarafından Kadın Sağlığı, Sağlıklı Beslenme, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadına Şiddet konularında detaylı sunumlar gerçekleştirildi.

Şirket Müdürü Aylin Gözay’dan Açıklamalar

SF Trade Genel Müdürü Aylin Gözay, sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusunda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sağlıklı Kaliteli Yaşam İlkeleri üzerine çalışmalar yaptıklarını belirterek, çalışanları bilinçlendirme amacıyla bu tür eğitimlerin önemine vurgu yaptı. Gözay, “Eğitim seviyesi arttıkça toplumdaki şiddet vakalarının azaldığını gözlemliyoruz. Kadın hakları, cinsiyet eşitliği gibi konulardaki farkındalığı artırmak için seminerler düzenledik.” dedi.

Kadınların iş hayatındaki rolüne değinen Gözay, şirket bünyesinde kadın istihdamının yüzde 56 olduğunu ve kadınların iş hayatında gösterdikleri özverinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, erkek çalışanların da kadına yönelik şiddetin engellenmesi konusunda bilinçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sağlıklı Yaşam Bilinci

Aylin Gözay, “SF Trade olarak amacımız, çalışanlarımızın toplumsal cinsiyet eşitliği ve sağlıklı yaşam konularında farkındalığını artırmak. Bu doğrultuda kadınların iş hayatındaki rolünü güçlendirmek, topluma bilinçli bireyler kazandırmak için çaba harcıyoruz.” şeklinde konuştu.

Şirket içi eğitimler kapsamında Meme Kanseri farkındalığı, obeziteyle mücadele yöntemleri ve kadına şiddetin önlenmesine yönelik konuların da ele alındığı belirtildi. Çalışanların bilinçlendirilmesiyle daha sağlıklı, eşitlikçi ve bilinçli bir toplum oluşturmanın hedeflendiği vurgulandı.

(BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SF Trade’den Çalışanlarına Yönelik Farkındalık Semineri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir