İzmir’de Sağlık İçin Yürüyüş Etkinliği Gerçekleştirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Koordinatörlüğünde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün destekleriyle “10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü” kapsamında bir yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, sağlık yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, sağlık çalışanları ve öğrenciler katıldı. Alsancak Gündoğdu Meydanı’ndan başlayan ve Tarihi Saat Kulesi önünde sona eren yürüyüş etkinliği boyunca vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdiler.

İzmir'de Sağlık İçin Yürüyüş Etkinliği Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı beden eğitimi öğretmeni eşliğinde yapılan ısınma egzersizlerinin ardından, sahil yürüyüş yolu üzerinde gerçekleştirilen fiziksel aktivite, toplumda fiziksel aktiviteye katılımı arttırmayı ve sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmeyi amaçlamaktaydı.

İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkuş, etkinliğin amacının fiziksel aktivitenin sağlık üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekmek ve toplumda bilinç oluşturmak olduğunu belirterek, etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sonunda günün anısına toplu bir fotoğraf çekimi yapıldı.

(BSHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Sağlık İçin Yürüyüş Etkinliği Gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir